Julia Hierner

Om mig

Jag köpte min första Petit Brabancon 2006 och där började även mitt utställningsintresse och min stora passion för hundar. Sedan 2018 är jag godkänd exteriördomare.

Jag driver kennel Hierners, uppfödning av Griffon bruxellois, Griffon Belge och Petit Brabancon i hemmiljö. Jag började lära mig frisera och visa hundar på utställningar runtom i Sverige och mitt intresse för pälsvård växte. Under de kommande åren lärde jag mig trimma strävhåriga raser hos olika kennlar i Sverige och jag praktiserade även på hundtrim i Stockholm.
2012 började jag jobba heltid som hundfrisör i Halmstad i en butik som jag senare även blev delägare i. Efter 7 år som hundfrisör i Halmstad flyttade jag sommaren 2019 tillbaka till min hemstad Stockholm där jag nu bor ute på Ekerö tillsammans med min sambo och våra hundar av raserna Griffon Bruxellois, Griffon Belge, Petit Brabancon och Berner sennenhund.

Jag trimmar och klipper alla raser i vardagsfrisyr oavsett storlek. Jag trimmar och friserar en del raser till utställning, kontakta mig om du är intresserad av hjälp med pälsen inför utställning.

Jag är flexibel i mina arbetstider, finner du ingen tid eller dag som passar så hör av dig till mig så hittar vi en tid tillsammans.

Du kan nå mig via telefon, sms, facebook och instagram – jag återkommer så fort jag kan

Tel: 070-458 40 15


%d bloggare gillar detta: